Over ons

Over ons 2018-06-12T10:07:19+00:00

MINIEXCLUSIVES

Wij vertellen u graag meer over onze passie voor miniaturen, en we verbinden die graag met uw eigen passie!

Geïnspireerd door de wensen van onze klanten richten we ons sinds enige tijd ook op het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte miniaturen.

Onze MiniExclusives zijn met liefde voor detail in edele materialen uitgevoerde mini-versies van voor onze klanten belangrijke objecten.

De kunst van het miniatuur-maken is al meer dan 1000 jaar oud en ook vandaag willen mensen zich nog graag via een exclusief miniatuur uitdrukken met voor hen belangrijke objecten, momenten of aspecten van hun leven.

Bij Miniexclusives combineren wij de kennis en ervaring van het oude edelsmid-ambacht met 21ste eeuw 3D en lasertechnieken voor het maken van exclusieve miniatuurversies van voor u of voor uw organisatie belangrijke producten, objecten, ornamenten of logo’s.

Joris van de Wetering en het MiniExclusives team

VAKMANSCHAP

We zijn erin geslaagd keer op keer  geweldige resultaten te leveren door ons vakmanschap en ervaring, die perfect voldoet aan de wensen van onze klanten.

KENNIS

We combineren de kennis en ervaring van het oude ambacht van zilversmeden met 3D- en lasertechnieken uit de 21ste eeuw om exclusieve miniatuurversies van producten, voorwerpen, ornamenten of logo’s te creëren die waardevol zijn voor u of uw organisatie.

UNIEK

Geïnspireerd door de wensen van onze klanten, focussen we ons ook al geruime tijd op het ontwerpen en creëren van maatwerk miniaturen.

INSPIRATIE

Nieuwste producten & nieuws

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lees meer

IDEAAL ALS CADEAU

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lees meer